pl3 zalazkaić noc pl4 stpovljana2 stpovljana plpalme2
Slideshow Using Javascript by WOWSlider.com v2.0
Kontakt:
Škoda Željko
S. Radića 104
23249 Povljana
Hrvatska

GSM: +385(0)912534647

e-mail:
apartmani.skoda@gmail.com

GPS pozicija :
44° 21' 08.88" N
15° 05' 58.10" E

mapanovatumb
za uvećanje klikni na kartuPovljana

povljana
Na jugozapadnoj obali otoka Paga, u predivnoj zelenoj uvali smjestila se Povljana.
Duge pješčane plaže pogodne su za djecu, a skrovite kamenite i šljunčane uvalice u okolici idealne su za one koji vole vlastiti mir. Najpoznatija plaža na ovom području je šljunčana plaža Dubrovnik.

Oni koji vole aktivni odmor mogu se prošetati po mnogobrojnim šetnicama uz plažu ili igrati odbojku, nogomet, tenis, dok se djeca mogu zabaviti na trampolinima u marini. U obližnjem jezercu Segal možete uživati u ljekovitom blatu te tako spojiti ugodno s korisnim za vaše vlastito zdravlje.

Ornitološki rezervat u blizini prirodnog jezera Veliko Blato bit će obavezna stanica ljubiteljima ptica kao i slatkovodnih ribiča u lovu na Linjak (Ćinka) i Šarana. Gurmani će pak svoju želju zadovoljiti kušajući pašku janjetinu, pršut, ovčiji sir, školjke ili razne riblje specijalitete koji se nude u lokalnim restoranima i sve to dobro zasladiti poznatim bijelim vinom Povljanskim Gegićem.

Dođite u Povljanu, uživajte u predivnim plažama i delicijama otoka Paga uz tradicionalnu atmosferu mediteranskog mjesta i ljubaznosti njegovih stanovnika.